Dr. Nilüfer Özyurt Anadolu Lisesi

WEB https://drniluferozyurtal.meb.k12.tr
Adres : SANAYİ MAH. 60611 SK. DR.NİLÜFER ÖZYURT ANADOLU LİSESİ BLOK NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatanını milletini seven, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir.Dr Nilüfer Özyurt Anadolu Lisesi olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış, öz güveni gelişmiş, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :3
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Ulaşım Halk Otobüsü ve Dolmuşla Yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Sanayi mahallesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km
Kontenjan Bilgileri : 320
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ADRESE DAYALI YERLEŞTİRME
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TEKNOFEST2020 GAZİANTEP-GENAP-BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR-TÜBİTAK-SOSYAL OKUL-BEYAZ BAYRAK-BESLENME DOSTU OKUL